Wat bied ik aan?

Hoe gaan we te werk

Autisme komt steeds vaker voor, maar er wordt niet overal rekening meer gehouden. 

Hoe gaan we te werk

Autisme komt steeds vaker voor, maar er wordt niet overal rekening meer gehouden. 

STAP EEN

Als persoonlijk ervaringsdeskundige autisme en sport, coach ik mensen die leven met autisme bij inspannende activiteiten, sport en bewegen en bied ik hulp bij ontspannen bij alledaagse problemen. Ontspanning door inspanning.

Ik bied hulp bij het vergroten van je zelfredzaamheid en indien gewenst, het versterken van je sociale interacties.

Ik coach jou door samen met jou een plan te maken. Kijkend naar jouw vraag en mogelijkheden. De regie geven over datgene wat je graag wil doen. En je hoeft het niet alleen te doen, want samen worden we fit in Autisme.

Sport is goed voor je lichamelijke ontwikkeling. Ontstressen door je hoofd even leeg te maken. Je krijgt meer structuur en wanneer je goed in je vel zit dan kun je de wereld beter aan. Je krijgt plezier in dat wat je doet. Plezier is immers een basis voor een goede ontwikkeling.

STAP TWEE

STAP drie

Ik onderscheid mij doordat ik samen met jou op een actieve manier aan de slag ga. Met één op één begeleiding zodat je rust ervaart tijdens de activiteiten.

 

Wanneer je wil proberen om met meer mensen samen te zijn en te sporten, dan kan ik jou ook daarin ondersteunen.

Als persoonlijk ervaringsdeskundige in autisme en coach in de sport weet ik wat een inspannende activiteit met mensen die leven met autisme kan doen. Ik beoefen meerdere sporten en doordat ik ruimte voor mijzelf neem, zakt mijn stressniveau. Met mijn persoonlijke kennis, ervaring en mijn opleiding tot autisme coach kan ik de ondersteuning bieden die jij vraagt.

STAP vier