EVEN
voorstellen

Mijn naam is Peter Vos

Over MIj

Mijn naam is Peter Vos en ik ben eigenaar van Pe-Fit. Ik heb in 2021 de opleiding Master Autisme Practitioner gedaan aan de Fontys hogeschool in Eindhoven. Tijdens mijn opleiding kreeg ik zelf de diagnose ASS (Autisme Spectrum Stoornis). Wat ik al die tijd was en nog steeds ben, heeft eindelijk een naam gekregen.

Het heeft een grote impact op mijn leven gehad. Er is vooral begrip gekomen waarom ik de dingen zie en voel zoals ze zijn. Ik mag nu meer mijzelf zijn en de tijd nemen om dingen anders te verwerken.

 

Autisme is niet te genezen maar je kan er wel mee leren omgaan en jezelf ontwikkelen zodat je er minder last van hebt.

 

Gedurende mijn studie heb ik veel geleerd over autisme. Studeren doe ik nog steeds ook omdat ik dat leuk vind. Ik lees veel, volg webinars en doe regelmatig intervisies om mijn kennis te verbreden. Mijn opgedane kennis en ervaringen wil ik graag delen en gebruiken om andere mensen die leven met autisme een handreiking en middels coaching ondersteunen.

Ik ben met Pe-Fit gestart omdat ik merkte dat een bepaalde vorm van begeleiding en coaching in mijn omgeving niet voorhanden is. Een manier om met inspannende activiteiten en het daaruit volgende plezier te ontspannen. Je systeem even resetten.

Plezier en sport zorgen voor een algeheel welzijn en dat is de basis voor een goede ontwikkeling.

 

Zelf ben ik actief in het verenigingsleven, heb meerdere hobby’s en beoefen verschillende sporten. Ik vind het leuk om mensen die leven met autisme te helpen.

Samen worden we Fit in Autisme. Fit als een vorm van passende begeleiding of coaching maar ook voor jouw conditie en sociaal emotionele ontwikkeling.